Over Erik

Telkens als alles weer samen weet te komen: díe kick,
dat is bijna hetzelfde als bovenop een berg staan.

Met een nieuwsgierige blik kijk ik naar de wereld om mij heen. Die manier van kijken is er gewoon, altijd. Zowel in mijn vak als in mijn vrije tijd. In de bergen zoek ik graag het avontuur op. Door goed te kijken analyseer ik het terrein, boor ik met vertrouwen een zekering in het ijs en bestaat er even niets anders dan die ene berg.

Deze film is gemaakt in samenwerking met Fideo.

Eenmaal thuis en weer aan het werk is het avontuur ook nooit ver weg. Iedere werkomgeving is anders, elke opdracht een uitdaging. Een foto is bij mij geen kwestie van: ‘staan, knip en klaar’. Ik bereid mijn werk goed voor. Zo wil ik weten hoe het bedrijf werkt, wat de beoogde doelen zijn en hoe de beelden toegepast worden. Met dit in het achterhoofd, kijk ik met een creatieve blik naar de werkomgeving en gebruik deze zo optimaal mogelijk.

Alles voor het beeld
Vrienden noemen mij wel eens gekscherend "The Gadgetman". Ik zie mezelf meer als iemand die graag op de hoogte is van de laatste technische ontwikkelingen/producten en deze waar mogelijk gebruikt. De combinatie van goed materiaal en mijn hang naar avontuur zorgen ervoor dat geen idee te gek is. Ik zoek een bijzonder standpunt door omhoog te klimmen, sjees met mijn camera in de hand door een wildwaterbaan of wurm mezelf in de meest onmogelijke hoekjes.

Ik zorg voor een goede afstemming en streef altijd naar een klant die meer dan tevreden is. Dat is soms spannend of intensief. Toch zou ik niet anders kunnen en willen. Telkens als alles weer samen weet te komen: díe kick, dat is bijna hetzelfde als bovenop een berg staan.

Kennismaken
Benieuwd welk avontuur ik kan ontdekken in jouw werkomgeving? Bel of mail mij voor een afspraak waarin we, uiteraard vrijblijvend, samen de mogelijkheden kunnen ontdekken.